6 aanbevolen betaalbare plekken om te verblijven in Wakatobi

4 months ago admin 0

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

Iedereen die Wakatobi gaat bezoeken, wil zeker tijd doorbrengen met genieten van de buitengewone natuurlijke charme en daarna ontspannen in de herberg. Het bestaan ​​van accommodatie in dit toeristische gebied dat de economie van de omringende bevolking ondersteunt.

Wie u ook bent die vakantie naar Wakatobi zal maar uw budget wilt besparen, hier zijn enkele goedkope hotels die u kunt kiezen als verblijfplaats zodra u in Wakatobi aankomt.

1 accommodatie in Wakatobi, Patuno Resort Wakatobi

Patuno Resort is een van de populaire accommodaties in Wakatobi. De locatie is op Jalan Soekarno No. 1, Wangi-wangi, Patuno, Buton, Zuidoost-Sulawesi. Deze herberg is er in verschillende uitvoeringen met faciliteiten om bezoekers in de watten te leggen.

De prijs is ook zeer betaalbaar met een keuze uit Standard Room tot Executive Suite. Hier zal het rustgevende landschap de last van dagelijkse activiteiten verlichten.

2 Hoga-duikresort

Op het eiland Hoga Wakatobi, Kaledupa, is een beroemd hotel dat zeer adequate faciliteiten biedt. Gasten die tijd willen doorbrengen in deze herberg kunnen gebruikmaken van verschillende faciliteiten in Wakatobi.

Hoga Dive Resort biedt Standard Cottage en Suite Cottage kamers. De kameropties kunnen worden geselecteerd op basis van de behoeften van elke bezoeker. De aangeboden prijs is ook zeer in overeenstemming met de geboden faciliteiten.

3 Strandtoerismehotel

Deze herberg, gelegen op Jalan Jenderal Sudirman, Wangi-wangi, Mandati, Zuidoost-Sulawesi, is een zeer strategische herberg. Niet alleen is de locatie strategisch, de aangeboden faciliteiten zijn ook behoorlijk compleet en bevredigend. Iedereen die in deze herberg verblijft, kan zeker genieten van de leuke faciliteiten en ervoor zorgen dat je terug wilt komen.

4 Wakatobi Duikresort

U vindt strategische plaatsen en complete faciliteiten in de Bandazee, Wakatobi, Sulawesi via Wakatobi Dive Resort. Het ligt dicht bij het strand, zodat elke bezoeker gemakkelijk wateractiviteiten, vakanties zoals duiken of zwemmen kan doen. Veel reizigers houden van deze herberg. Duikactiviteiten zijn een van de meest bekende activiteiten in de buurt van deze herberg geworden om de onderwaterschoonheid van Wakatobi te verkennen.

5 Jelly-accommodatie

Gelegen op Jalan Samburaka No. 77 Geurig is de locatie van deze herberg ook even strategisch als de vorige herberg. De locatie is strategisch omdat deze herberg zeer dicht bij de menigte ligt. Jelly-accommodaties kunnen uw keuze zijn voor diegenen die naar Wakatobi gaan door te backpacken, omdat de aangeboden prijzen zeer betaalbaar zijn. Toch zijn de faciliteiten compleet en kunnen de gasten vrijelijk genieten. Deze herberg kan worden beschouwd als een verblijfplaats die zeer geliefd is bij backpackers.

Wonderful Indonesia

6 Siru Middle Inn

Het adres van Siru Madya Inn is in Ambeua Village. Deze herberg is zeer uniek omdat de vorm lijkt op een typisch paalhuis waar lokale bewoners wonen. De aangeboden prijs is ook erg goedkoop, want het varieert slechts van tienduizenden. Heel betaalbaar toch?

Door de korte afstand van de pier kunt u gemakkelijker bij deze aantrekkelijke herberg komen. Het duurt niet lang om te reizen.

Verschillende herbergen rond Wakatobi zorgen ervoor dat iedereen die deze plek wil bezoeken, zich opgelucht voelt. Bezoekers kunnen makkelijker bepalen welke overnachtingsplek bij hun wensen past. De aangeboden prijzen variëren ook van lage tot hoge prijzen, allemaal beschikbaar in het toeristische gebied van Wakatobi.

Informatie nodig over toeristische bestemmingen in Wakatobi? Ontdek de lijst op de website van Wonderful Indonesia.